Onze instructeurs

Graag stellen we ons aan je voor

René Jagt
Oprichter van Kratéma Gym en instructeur alsmede ervaringsdeskundige bij Kratéma Gym.
René heeft gewerkt voor diverse overheidsdiensten waaronder Defensie, Justitie en diverse beveiligingsdiensten zowel binnen en buiten Nederland. Rene werkt momenteel 12 jaar als groepsleider in een jeugdinrichting en werkt met kinderen die vastlopen en problemen ondervinden in de maatschappij.
Rene werkt met kinderen met de diagnose ADHD, PDD NOS en ODD.

René heeft o.a het volgende beoefend: Krav Maga, Judo, Boksen Jiu Jutsi en Kickboksen. Rene heeft Kratéma opgericht in 2016 en heeft zijn eigen visie op zelfverdediging ontwikkeld.

Jay Terhorst ( Instructeur: MMA / Kickboks jeugd) 
Jay verzorgd als instructeur binnen Kratéma Gym de MMA lessen en kickboks jeugdlessen.
De lessen van Jay zijn uitdagend alle technieken  van het MMA zullen je bijgebracht worden alsmede de discipline die bij deze sport hoort. Jay is zelf actief als sporter en beoefent actief Selfdefense, Combat Sambo. Jay heeft zelf beoefent: Muay Thai, Kickboksen, Tang soo do, Judo Karate,  MMA,  Selfdefense en Combat Sambo.

 

 

Jordy Slinger ( Instructeur : Judo jeugd) 
Jordy verzorgd als instructeur binnen Kratéma Gym de Judo jeugd lessen. Door de jarenlange ervaring die Jordy heeft opgedaan binnen de BJJ ( braziliaans jiu Jutsi ) en Judo is Jordy een ervaren trainer die binnen kratéma Gym de judo jeugd traint. Jordy heeft zelf beoefent Judo, BJJ en is als sporter actief in en traint Selfdefense, Combat Sambo,BJJ.

 

 

 

Martijn de Jong (Instructeur:  Kickfun & Womensselfdefense )  
Martijn verzorgd binnen Kratéma Gym de womens Selfdefense trainingen, Martijn is van beroep militair en weet als geen ander hoe je anderen moet motiveren en coachen. Martijn is kracht/ circuittraining specialist en is zelf actief in het beoefenen van Kratéma Selfdefense.